Свято останнього дзвоника

31.05.2022 11:42

Шановні учні, вчителі, батьки!

Ось і закінчився ще один навчальний рік. Знов  травень огортає нас своїм теплом, буянням зелені і квітів. І знов ми збираємося, щоб підбити підсумки минулого року, порадіти нашим досягненням. І, звичайно, привітати тих, хто закінчує навчання у  початковій, середній школі, випускників 9 та 11 класів. Щоправда, Останній дзвоник у нас незвичайний. Адже, як і саме навчання, відбувається він дистанційно.

  Особливим цей Останній дзвоник є для випускників старшої школи, адже для них розпочинається новий етап у житті.  І цілком зрозуміло, що   вступати у нього хоч і радісно, але й трохи тривожно. Адже за стінами школи  на них чекають нові враження, зустріч із мрією, нові міста та люди. І трохи сумно, що шкільне життя вже ніколи не повториться, що веселий дзвоник, який супроводжував вас усі  роки, з яким ви розпочинали кожен навчальний день, лунає сьогодні востаннє. Але не варто засмучуватись! Адже школа завжди буде рада зустрічі з вами!

    Поряд з вами ваші вчителі. Для  них ви завжди найкращі діти на світі. Разом провели чимало годин:  не тільки отримували знання, але й розмовляли на важливі теми, святкували та розважалися, як  одна велика і дружня шкільна родина. І сьогодні всі вони бажають вам успішно скласти Національний мультипредметний тест і досягти тієї мети, яку кожен з вас  перед собою поставив!

   Нам довелося завершувати цей навчальний рік у складних умовах, але ви вистояли, і ми віримо, що  надалі ваше життя і життя нашої України буде мирним, щасливим і успішним.

Учням початкової та середньої школи  ми бажаємо, щоб це літо принесло вам лише приємні спогади, можливість добре відпочити і з новими силами розпочати  2022 – 2023 навчальний  рік.

  Дзвени ж шкільний дзвіночок, нехай твої солов’їні переливи звеселяють душу, бентежать серця і несуть надію кожному з нас!

     Щастя, успіху та мирного неба над головою  всім вам!

Незабутніх вражень, щасливих подій,

Здійснення задумів, втілення мрій!

Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє,

Справжнюються завжди заповідні мрії.

Хай палають в серці почуття високі,

А доля дарує повні щастям роки.